Welkom bij

COSEC Beveiliging

Dé specialist voor alles op gebied van beveiliging en telecommunicatie

Onze diensten

Wij bieden een breed aanbod van beveiligingstechnieken om u te verzekeren van de juiste beveiliging die bij u past. Benieuwd naar de diensten die wij te bieden hebben? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inbraakbeveiliging

Toegangscontrole

Camera systemen

Brandbeveiliging

Datanetwerken

Onze ervaring en kwaliteit

Al meer dan 25 jaar biedt Cosec Beveiliging een oplossing voor elk beveiligingsprobleem. Van eenvoudige anti-diefstalbeveiliging tot uitgekiende toegangscontrole en camera-systemen die alle verwachtingen overtreffen. Wij streven altijd naar een hoge kwaliteit en gebruiken daarom alleen gecertificeerde producten.

Maar de kwaliteit van onze producten is niet het enige dat voor ons telt. Ook gekwalificeerde, betrouwbare en service-gerichte medewerkers zijn cruciaal. Daarom volgen onze medewerkers regelmatig trainingen en bijscholingen en wordt hun betrouwbaarheid vastgesteld door middel van verklaringen omtrent het gedrag.

Bewezen betrouwbaar

Cosec Beveiliging mag zich met trots een VEB erkend beveiligingsbedrijf noemen. Jaarlijks worden wij door de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) op alle aspecten gecontroleerd om er zeker van te zijn dat u met een betrouwbare en vakbekwame beveiligings professional te maken heeft. Omdat we gecertificeerd zijn, kunnen we ook kwaliteitsdocumentatie afgeven voor geïnstalleerde systemen, indien vereist door uw verzekeringsmaatschappij. Afhankelijk van het risiconiveau en de getroffen beveiligingsmaatregelen voorzien wij uw woning of bedrijf van een VEB beveiligingscertificaat of een VEB oplevercertificaat.

Beveiligen blijft maatwerk

Hoewel het niet altijd ingewikkeld hoeft te zijn, is en blijft beveiliging maatwerk. Daarom gebruiken we VRKI (Verkorte Risico Klasse Indeling).

Dit instrument, voorgeschreven door het Centrum voor Criminaliteits-preventie en Veiligheid en het Verbond van Verzekeraars, helpt ons om op basis van verschillende factoren het risico voor uw woning of bedrijf vast te stellen. Je kunt hierbij denken aan bouwkundige, elektronische en meeneembeperkende maatregelen etc. Zo kunnen wij volgens de richtlijnen van de kwaliteitsregeling VEB3 voor u een veiligheidsplan opstellen waarin alle factoren op een rij staan.

Onze leveranciers